Fresh Model management
Place Models
Women
House of Orange
100% jij
ModelsInShape
Kim Vos
Activiteiten

Catwalkles

Als je fotomodel wilt worden is het natuurlijk belangrijk dat je goed op hoge hakken kunt lopen en weet hoe je op de catwalk moet lopen. Daarom wordt er tijdens ModelCamp een uitgebreide catwalkles gegeven!

Modeshow

Als er flink geoefend is op het lopen tijdens de catwalkles kan dit vervolgens uitvoerig in de praktijk worden gebracht tijdens de georganiseerde modeshow.

Workshop acteren

Als model is het heel belangrijk dat je je kunt inleven in een bepaalde rol en zelfvertrouwen hebt, daarom worden er tijdens ModelCamp ook acteerlessen verzorgd door een professionele acteercoach.

Presentatie & personality workshop

Het is als je fotomodel bent vanzelfsprekend dat je jezelf goed kunt presenteren, dus daar besteden wij tijdens ModelCamp ook de nodige aandacht aan.

Persoonlijke verzorging

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan advies ten aanzien van je huid, make-up & kleding e.d.

Sportieve activiteiten

Als fotomodel is het bijzonder helpvol om een goede conditie te hebben, daarom wordt er tijdens ModelCamp een leuke dans of yoga workshop georganiseerd.

Voedingsadviezen

Er is veel negatieve aandacht in de media ten aanzien van het voedingsgedrag van fotomodellen. Fresh Model Management besteedt tijdens ModelCamp de nodige positieve aandacht aan een goede & gezonde levensstijl.

Fotografie

Natuurlijk wordt er tijdens ModelCamp ook aandacht besteedt aan het fotograferen. Op een leuke manier maak je kennis met het poseren en alle andere belangrijke dingen die je moet weten voor een geslaagde fotoshoot...

& andere gezellige activiteiten

Het is uiteraard ook leuk om elkaar beter te leren kennen en daarom is er onder andere natuurlijk een gezellig kampvuur en bbq!
© 2009 - 2019 All Rights Reserved - Fresh Model Management | disclaimer