Fresh Model management
Place Models
Women
House of Orange
100% jij
ModelsInShape
Kim Vos
De mening van

MICHELLE (19)

ModelCamp heb ik ervaren als heel leuk maar vooral zeer leerzaam! Het was gezellig om met alle meiden op te trekken en elkaar beter te leren kennen. Alle activiteiten waren echt super leuk en we hebben wel erg gelachen met zijn allen. We hebben veel geleerd over het lopen, fotomodellen, fotografen en alles eromheen! Ook hebben we goede voorlichting gehad over onze voeding, sport en verzorging. Zo kun je je als model goed voorbereiden en ook internationaal voor jezelf zorgen. Echt goed van Suzanne en Mauro om zoiets te organiseren, ook voor alle nieuwe meiden. Blijf ermee doorgaan! Ik kijk er met veel plezier op terug!

MARLEEN (16)

ModelCamp....ten eerste is het al leuk, om alle meisjes van Fresh Model Management te ontmoeten! Je hebt sommige meisjes namelijk alleen nog maar op de site zien staan, of helemaal nog nooit gezien. We begonnen het weekend met jezelf voor te stellen aan de andere meiden. Dit is natuurlijk leuk omdat dan iedereen weet hoe je een beetje in elkaar zit, maar ook omdat je later met castings jezelf ook moet kunnen presenteren. Die avond hebben we een fashion-spel gedaan. Dat vond ik een super leuk spel, omdat het heel professioneel in elkaar zat, met echte filmpjes op een grote tv en een super mooi rad.

Het eten werd verzorgd door de moeder van Suzanne en we konden super veel kiezen! Alles wat we kregen was gezond en super lekker! Met het ontbijt konden we tussen heel veel dingen kiezen, het belangrijkste was namelijk om verschillende dingen uit te proberen en elke dag te variëren met wat je eet. Andere activiteiten waren bijvoorbeeld een Engelse les, een zeskamp, acteerles, yogalessen en er kwam een mondhygiëniste, die allerlei handige tips en weetjes gaf over je gebit. Ook kwam er een handlezer, wat heel leuk was want bijna alles wat hij vertelde over je was waar! Alles wat we op ModelCamp gedaan hebben was super leuk! En alles had te maken met modellenwerk. Zo leer je weer super veel nieuwe dingen bij!

DIEKE & JANNE (16 & 14)

We hebben super leuke herinneringen aan ModelCamp! We hebben ten eerste alle meiden van Fresh beter leren kennen, wat ModelCamp sowieso al heel leuk en gezellig maakte. We hebben veel geleerd over van alles wat een internationaal topmodel moet weten. Dat deden we door leuke activiteiten te doen. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele morgen ons loopje geoefend en hebben s’avonds een modeshow gehouden! Verder hebben we met alle meiden een stormbaan doorlopen en veel advies gekregen over gezond eten en sporten. We hebben lekker gegeten met dank aan lieve Ina en de andere koks. Ook kwamen er twee meiden van Fresh om te vertellen over hun ervaringen in het buitenland, en konden we hen alles vragen wat ons te binnen schoot. We hebben acteerlessen gehad, we kregen advies over ons gebit en we hebben een yogales gevolgd. Dat zijn allemaal dingen die erg handig zijn voor een model. Voor de rest hebben we allemaal leuke spelletjes en quizzen gedaan, over modellen en om elkaar beter te leren kennen. Alles bij elkaar was het een super geslaagd weekend. We zijn veel te weten gekomen over het modellenbestaan en het was super leuk om alle meiden op deze manier beter te leren kennen. De organisatie was super en alles was goed geregeld. We hebben echt van het ModelCamp genoten!

EGZONA (16)

Ik kan zoveel over ModelCamp schrijven, dat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen! Ik zat net bij Fresh, en toen vroeg Suzanne of het mij leuk leek om mee te gaan op ModelCamp voor 3 dagen. Ik kende nog helemaal niemand van Fresh, dus het was natuurlijk erg spannend voor mij! Toen ik twee weken later op ModelCamp was aangekomen, zag ik overal meiden met koffers, ouders die mee waren, Suzanne en Mauro die druk bezig waren met het verwelkomen van de meiden en hun ouders. Het was meteen al gezellig! De eerste dag leerde ik meteen alle meiden kennen, ze waren allemaal heel aardig! We hebben hele leuke dingen met zijn allen gedaan, zo was er een modeshow, een spel over mode, en nog veel meer superleuke dingen! Ik ben bang dat als ik alles over ModelCamp opschrijf, ik een heel boek vol zou schrijven! Naast het feit dat alles heel leuk was, hebben we natuurlijk ook veel geleerd over sporten en gezond eten. Iets dat voor een model heel belangrijk is! Wat me het meeste is bijgebleven van ModelCamp is dat de meiden van Fresh, en natuurlijk Suzanne en Mauro, allemaal heel hard werken voor hun droomcarrière, dat is iets wat me erg geïnspireerd heeft om altijd honderd procent te geven!

ModelCamp is iets dat ik elke dag wel zou willen doen!

SABINE (16)

Ik weet nog heel goed de dagen voor ModelCamp. Elke keer dat je bij Fresh kwam sporten, dan kwamen de vragen naar boven en begon je nieuwsgierig aan Mauro of Suzanne te vragen wat we konden verwachten in de hoop op nieuwe informatie. Het enige waar ik in die weken achter kwam was dat je minstens 5 km moest kunnen hardlopen, dus alle meiden waren weken voor ModelCamp al hard aan het trainen om het uiteindelijk te halen!

De dag dat we aankwamen bij het camp was heel erg gezellig, de sfeer zat er al goed in. Alle meiden waren al nieuwsgierig aan het rond kijken in welk huisje ze zaten. Uiteindelijk zat ik samen met Leontine, Egzona, Dieke en Rosanne in een huisje. Het was heel leuk om alle meiden weer te zien, want de meeste kwamen van ver.
Ik weet nog heel goed de dag van de stormbaan. Ik en mijn groepje stonden klaar en toen we "start" hoorden gingen we voor de snelste tijd! Alles ging goed, iedereen ging ook zonder problemen door de modder glijden/kruipen, tot daar het enigste, grootste & engste punt kwam van de stormbaan voor mij... Je moest namelijk 5m omhoog klimmen naar de bel, langs een ladder die heen en weer bewoog waardoor je er vanaf kon vallen. Gelukkig viel je wel op een zacht springkussen, maar de angst was nog steeds erg...ik heb namelijk hoogtevrees! Ik wilde het ook bijna opgeven tot dat alle meiden van Fresh en Suzanne & Mauro mij kwamen aanmoedigen en zeiden dat ik door moest gaan. En uiteindelijk "TING!" met alle moeite en kracht had ik toch mijn angst overwonnen! Ik was zo blij en vond het zo lief dat iedereen mij toch overhaalde. De 2e keer had ik er zelfs helemaal geen last meer van!

Het 2e punt waar ik nog steeds heel veel aan heb is het eten dat we tijdens het ModelCamp kregen. In het begin was het even wennen om allemaal nieuwe dingen te leren eten. Zo heb ik geleerd om te varieren en nieuwe dingen te proberen. Voor ModelCamp at ik heel basic, gewoon een paar boterhammen en af en toe fruit. Nu eet ik veel gevarieerder. Ik kook zelfs af en toe voor mijn ouders om hun ook de dingen die ik heb geleerd te koken te laten proeven. Nu ik ook meerdere dingen eet dan alleen brood voel ik mij ook veel fitter en zit veel lekkerder in mijn vel. Zo houd ik nu rekening met hoe ik iets klaar maak, hoeveel ik eet en wat ik eet. Door het ModelCamp heb ik dat zeker in gezien.

Op de laatste dag van ModelCamp werden alle meiden om 7 uur sochtends wakker gemaakt en binnen 10 min verwacht op het parkeerterrein om te hardlopen. We wisten natuurlijk dat we 5 km moesten hardlopen, maar zo vroeg al?? Daar gingen we dan, eerst het pad lopen en dan terug rennen. De ervaring is leuk, je bent met alle meiden sportief bezig en je hebt met z'n allen 1 doel en dat is het behalen van de finish zonder te stoppen. En stel je stopte wel dan waren er altijd wel meiden waarvan je steun kreeg.

Dit weekend heeft mij allemaal leuke ervaringen meegegeven en zeker ook handige tips. Het was heel leuk met alle meiden, we waren er voor allemaal hetzelfde doel en konden heel goed met elkaar overweg. De sfeer was heel gezellig en vrolijk! En ik kan alleen maar zeggen...IK HEB ZIN IN HET VOLGENDE MODELCAMP!

NADIA (16)

Ik weet ECHT niet waar ik beginnen moet. Het hele weekend was super leuk. Suzanne en Mauro waren er ook al maanden ervoor mee bezig.

Ik werd samen met Lindy gebracht door mijn moeder. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten. Toen we aankwamen hingen er overal vlaggetjes en ballonnen, heel gezellig. Op de hutten hingen blaadjes op het raampje met in welke hut je sliep. Dus ik ging natuurlijk gelijk kijken waar ik sliep. Ik sliep samen met Shanice, Kirsten B., Aniek v.D. en Eva Marie in een hutje. Die avond hadden de meiden van Fresh ook nog een cadeau voor Suzanne en Mauro. Het tripje naar Londen! Suzanne was er zo blij mee dat ze er van moest huilen, dat vond ik echt heel lief en ik hield het zelf ook niet helemaal droog.

Wat ik zelf heel leuk vond was de modeshow! Na het oefenen van die middag, was dat echt een leuke verrassing en iedereen stemde voor om het te doen. Iedereen had outfits mee genomen van thuis en er kwamen allemaal mensen kijken. Het lopen ging wel een beetje moeilijk op hakken, want de grond was een beetje hobbelig en niet erg hard. Vooral het ''achter de schermen omkleden'' en de spanning voor de show vond ik leuk. Ik liep samen met Lindy en we hadden een eindpose bedacht, alleen op het moment dat het moest mislukte die een beetje..

Er waren ook nog héél veel meer gezellige/leuke/leerzame momenten waaronder de stormbaan, het kampvuur, het waanzinnig lekkere eten met z'n allen, het slapen in het hutje, de uitleg van Lotte en Melissa, de mondhygiënisten, de yogales, de engelse les, de acteerles en zelfs het vroege opstaan om te gaan hardlopen had wel wat....& ik ben vast nog wel wat vergeten!

CATHELIJN (13)

ModelCamp was voor mij een super leuke, en leerzame ervaring die ik zeker niet snel zal vergeten. Ik heb in die korte tijd heel veel geleerd over het modellenvak. Ik vond het heel erg leuk dat er veel verschillende meisjes waren, jong en oud die uit heel Nederland kwamen. Alle meisjes waren gelijk heel erg aardig! ModelCamp was ook een goede manier om elkaar beter te leren kennen. De activiteiten die we gedaan hebben waren leerzaam maar tegelijkertijd ook heel erg leuk. Het leukste vond ik de zeskamp waar iedereen een parcours moest afleggen. Ik vind het ook heel erg knap dat Mauro & Suzanne dat allemaal geregeld hadden, echt super!

SUSAN (18)

Meiden, overvolle douches, vrijdag, LEUK, handlezer, babyfoto’s, Suzanne, acteerles, kampvuur, zeskamp, GEZELLIGHEID, heerlijk eten, hardlopen, yoga, zaterdag, Engelse les, keiharde regen, Lotte & Melissa, catwalkshow, Mauro, ik hou van FASHION, Pasen, lekkere salades, catwalkles, stapelbedden, helpende moeders/vaders, zondag, bungalows, mondhygiëne, TE GEK, Patricia, flyers uitdelen, verjaardag Martine, KLETSEN, Ina, tijdschriften, lekker weer, maandag…..
Kortom: het was een GESLAAGD MODELCAMP!

AMY (12)

Voor mij was het de eerste keer ModelCamp, ik vond het best spannend maar ik had er super veel zin in en keek er echt naar uit! Met de meiden was het meteen al heel gezellig, ik kende er al een aantal maar nog niet iedereen, dus het was leuk dat (bijna) iedereen er was. De eerste avond deden we een spel, dat was een super leuk spel waar je veel van kon leren. We deden nog veel meer spellen, ik weet nog heel goed dat we een spel deden dat je in groepjes moest gaan klimmen en door de modder kruipen enzo, dat was echt super leuk, maar vies dat je daar van werd joh!

Buiten om dat ModelCamp gewoon super gezellig was, was het ook heel leerzaam. Je leerde bijvoorbeeld veel over voeding en de verzorging van je gebit. Op een avond hadden we ook een kampvuur met alle meiden, dat was echt gezellig, lekker warm en we hebben leuk gekletst en gek gedaan. Het leukste van ModelCamp vond ik de modeshow, lekker catwalk lopen! Echt leuk. We moesten ook hardlopen, daar zag ik eerst best tegenop! Maar toen we eenmaal begonnen waren vond ik het eigenlijk hartstikke leuk. Het was wel zwaar, maar ik hou wel van uitdagingen!

ANIEK (18)

ModelCamp; van sportschoenen tot high-heels....

Eindelijk was het dan zo ver, met alle meiden van Fresh op ModelCamp. Ik had er super veel zin in! Van te voren hadden we een lijst gekregen met dingen die we mee moesten nemen. Alles bij elkaar moest in één tas passen, dat alleen al was een hele uitdaging. Nadat ik eindelijk alles in een tas had, was het tijd om te gaan.

Alle meiden waren in verschillende hutjes ingedeeld waar we sliepen. Ik zat samen met Kirsten, Eva Marie, Shanice en Nadia in een hut. Tijdens de eerste avond speelden we een spel waarbij onze kennis getest werd over fotografen, designers en modellen. In de dagen daarna hebben we veel leerzame maar ook sportieve activiteiten gedaan. Een daarvan was de stormbaan. Daar werd je conditie en je uithoudingsvermogen getest. Ook het hardlopen om zeven uur 's ochtends was daar een goed voorbeeld van. Iedereen vroeg zich af wanneer we nou die 5 kilometer moesten gaan hardlopen. Toen er op de laatste dag al vroeg op de deur geklopt werd, wisten we letterlijk hoe laat het was.

We hebben ook veel leerzame dingen gedaan, zoals het bezoek van Melissa en Lotte. We konden de meiden allemaal vragen stellen over het leven als model. Ook kreeg ik in dat weekend voor het eerst catwalkles. Het was leuk om te zien hoe iedereen z'n eigen loopje had. Ik heb veel geleerd tijdens ModelCamp. Ze hadden er weer eens super veel werk van gemaakt! Met leuke ervaringen, nieuwe gezonde receptjes en een catwalk-ervaring rijker ging ik weer naar huis. Het was echt voor herhaling vatbaar!

NAOMI (13)

Rond de paasdagen gingen we op ModelCamp. Rond 6 uur ’s avonds was iedereen er en kon het feest beginnen! We deden eerst een presentatie-rondje. Daarna maakten we onze bedden klaar en aten we ons avondeten. Toen iedereen was uitgegeten gingen we een fashionspel doen. Het spel was erg leuk en het rad waar we de punten mee kregen (door suzanne zelf gemaakt!) was super mooi.

De volgende dag toen iedereen had ontbeten en was aangekleed kregen we catwalkles van Suzanne en gingen we flyers uitdelen voor de modeshow die avond. Daarna gingen we iets doen dat echt super gaaf was (...eigenlijk was alles wel supergaaf, maar dit vond ik toch wel één van de leukste dingen!) EEN 6-KAMP; met opblaaskussen, modder waar je door heen moest kruipen & geblinddoekt rennen met een super grote opblaasbal. In één woord: GE-WEL-DIG! Die avond was de modeshow, er kwamen veel mensen kijken. Het was super leuk om te doen! Daarna hadden we ook nog een kampvuur!

De volgende morgen nadat we hadden ontbeten kregen we acteerles en gingen we een fotospel doen. Die avond was de laatste avond en kwam er een handlezer. Het was super grappig om allemaal te horen wat hij voorspelde en het was hartstikke gezellig.

De ochtend daarna werden we rond 7uur wakker gemaakt, we moesten 5km wandelen en dan 5km terug hardlopen (...uiteindelijk was het ongeveer 3km heen en 3km terug!) Daarna gingen we ontbijten en ons klaarmaken voor wat zou komen. Er kwamen 2 mondhygiënisten vertellen over hoe je je gebit schoon kunt houden. Daarna kregen we yoga/mediteerles en mochten we vragen stellen aan Melissa en Lotte. We keken nog een Engelse fashion film en toen die was afgelopen moest je de vragen over de film beantwoorden. Daarna kwamen de ouders ons ophalen, werd er een groepsfoto gemaakt en was het feest jammer genoeg weer voorbij… Het was in 1 woord SUPER! Ik hoop dat er volgend jaar weer een ModelCamp komt en dat het dan weer net zo gaaf word als dit jaar!

MARTINE (16)

In april zijn we met bijna alle meiden van Fresh op ModelCamp geweest. Ik zat eerst nog een beetje te twijfelen, omdat mijn verjaardag dan ook was, maar gelukkig ben ik wel gegaan!

Suzanne, Mauro en Patricia hadden heel veel leuke dingen bedacht die we gingen doen. Op de eerste avond dat we aankwamen, gingen we een quiz doen. ’s Avonds gingen we allemaal in onze hutjes slapen. Het zag er heel mooi uit, 1 grote ‘hoofd’ hut, waar we activiteiten konden doen, en daar om heen een stuk of 6 kleinere slaaphutjes. De volgende dag gingen we catwalklopen oefenen. Dat deden we met z’n allen tegelijk zodat je ook goed naar anderen kunt kijken en daarvan leert wat je het wel of niet moet doen.

Die avond gingen we ook een show lopen. ’s Middag gingen we flyers verspreiden, in de hoop dat er zoveel mogelijk mensen kwamen. En er kwamen een heleboel mensen! We gingen allemaal 2 keer over de catwalk. 1 keer in casual kleding en de 2de keer in een mooie galajurk. Dat was super leuk om te doen! Voor veel meisjes was het de eerste keer dat ze echt gingen ‘catwalklopen’.

Tijdens ModelCamp deden we ook een soort hindernisbaan. Je moest in een team van 4 een heel parcours afleggen. Je moest bijv zakhuppen, op een heel groot springkussen rennen, zodat die omviel (dat was de leukste!) & je moest onder een net doorkruipen, vol door de modder! Aan het eind kreeg het snelste team een prijsje en daarna konden we gaan douchen om alle modder weg te spoelen.

Als model heb je een heel druk leven en dan is het fijn om soms aan yoga te doen. Daarom gingen we met ModelCamp ook yoga doen. Bijna niemand had dat ooit gedaan, dus we waren wel nieuwsgierig. De vrouw die yogales gaf was echt zo’n yoga-type. Met een hele fijne zachte stem, daar werd je helemaal rustig van. De yoga was echt ontspannend, je moest in bepaalde houdingen gaan staan en dat even vasthouden! Ook best zwaar, terwijl je dat niet verwacht van yoga. Bij Fresh hadden we al een keertje acteerles gehad, dat kregen we nu weer, van dezelfde man. Je moest dan allerlei situaties bedenken en je ook echt concentreren op je rol. De laatste avond zou er een heel knap mannelijk model komen. Dus we zaten met z'n allen vol verwachting op die hunk te wachten. Suzanne had zelfs een mooie avondjurk aangedaan. Toen hij op de locatie was, ging Suzanne hem ophalen. Maar in plaats van een mooie jongen kwam er een oudere man binnen. Hij bleek een handlezer te zijn! Hij ging van iedereen de hand lezen en veel van wat hij zei was nog waar ook!

Kortom ModelCamp was echt heel erg geslaagd, we hebben heel veel verschillende dingen gedaan waar ik veel van heb geleerd. En...mijn verjaardag hebben we ook nog gevierd. Ik kreeg een heel mooie taart met mijn foto erop, die we met z’n allen rond een kampvuurtje op gingen smikkelen!

KIRSTEN (14)

ModelCamp was een super leuke ervaring! Ik heb veel meiden beter leren kennen en ze zijn echt super aardig. We hebben heel veel gedaan op ModelCamp zoals 6kamp, hardlopen, yoga, mediteren, modeshow, catwalkles, toneel en een quiz.

Met 6kamp hadden we een grote stormbaan, we moesten eerst zaklopen toen over bankjes heen springen, daarna moesten we met z’n 4en een hele harde aanloop nemen om een springkussen omver te duwen, toen moesten we als een soort rups heen en weer lopen met z’n 4en in 1 rupsband. Daarna gingen we als een gek onder een camouflagenet door waar ook nog eens modder onder lag. Daarna moesten we om de beurt op een springkussen omhoog klimmen op een erg los hangend trappetje. We moesten dan boven in aan de bel trekken (heel lastig) dan stopte de tijd pas. We hebben er heel erg om gelachen en hebben veel plezier gehad! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

CHARLOTTE (15)

ModelCamp was echt een super ervaring, waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en waar ik veel geleerd heb! Zo heb ik bijv. geleerd hoe je het beste je gebit kunt verzorgen, hoe je goed over de catwalk loopt en hoe je jezelf goed presenteert. Voor mezelf heb ik geleerd hoe je moet functioneren in een groep, je aanpassen aan het moment waarin je je bevindt. Het was heel erg leuk en zou er de volgende keer dolgraag weer heen willen!

ANNIEK (13)

ModelCamp was, tot nu toe, een van de leukste dingen die ik bij Fresh heb gedaan! Ten eerste, was het heel gezellig om samen met al die meiden op kamp te zijn, de locatie was ook super met leuke huisjes en een mooi groot open stuk in het midden. Ze hadden leuke dingen geregeld zoals, een zeskamp en de modeshow. Maar er waren ook leerzame dingen, zoals bijvoorbeeld de mondhygiënisten. Het was super goed georganiseerd en ik heb me geen moment verveeld! Wanneer gaan we weer??
© 2009 - 2019 All Rights Reserved - Fresh Model Management | disclaimer